Privatlivspolitik

Kære kunde.

Den 25. maj 2018 træder en ny lovgivning vedr. databeskyttelse i kraft. Denne databeskyttelse kaldes persondataforordningen ("GDPR"- General Data Protection Regulation), og har til formål at styrke og beskytte personoplysninger og enkeltpersoners databeskyttelsesrettigheder.

 

Du har altid som kunde hos os kunnet stole på at vi behandler og opbevarer dine kundeoplysninger forsvarligt og ansvarsfuldt. Det kan du selvfølgelig stadigvæk.

 

Persondatapolitik hos Ole Jensens Autoværksted ApS:

 

  1. 1.       Som kunde på vores værksted:

1,1: Som kunde hos Ole Jensens Autoværksted ApS har vi brug for følgende oplysninger for at oprette dig i vores kundedatabase: Dit navn, din adresse, et kontakttelefonnummer og en email.

1,2: For at kunne oprette og håndtere din bil har vi brug for at oprette bilen, herunder med de oplysninger vi får ved hjælp af indregistreringsnummer (nummerpladen).

Vi gemmer fakturaer vedrørende bilreparation efter gældende lovgivning, hvorefter de automatisk slettes og eller destrueres jvf. Persondatalovens § 5 stk. 5.

 

 

  1. 2.       Som kunde i vores auto/trailerudlejning:

2,1: Når du reserverer et køretøj/ en trailer hos os, giver du samtykke til at vi må bruge dit navn, din adresse og et telefonnummer til at foretage reservationen. Dette gælder både pr telefon, mail, ved personligt fremmøde og andet.

2,2: Når du underskriver kontrakt på et køretøj/ en trailer giver du samtykke til at vi, som lovgivningen foreskriver, må notere og opbevare de på kørekortet noterede oplysninger, herunder cpr nummer.

Kontrakter/fakturaer vedr. leje af køretøjer/ trailere opbevares efter gældende lovgivning, hvorefter de slettes og eller destrueres.

 

  1. 3.       Retten til at blive glemt:

3,1: Som kunde har du fremover ret til, at vi sletter alle dine persondata. Dette kaldes "retten til at blive glemt". Skulle du ønske at gøre brug af dette, skal du vide, at vi ifølge bogføringsloven ikke kan slette de fakturaer der er under 5 år gamle, ligesom vi ikke kan slette dig hvis vi har dine dæk til opbevaring.
Valget om sletning kan ikke fortrydes, da oplysningerne ikke vil kunne hentes frem igen!

 

  1. 4.       Formål- hvad bruger vi dine personoplysninger til?:

4,1: Vi bruger dine oplysninger i forbindelse med reparation af din bil, til at kunne kontakte dig i forbindelse med reparation af din bil, reservation, leje og andet vedrørende udlejning af køretøj/ trailer.
4,2: Vi bruger dem IKKE til videreformidling!
Oplysninger givet til os i forbindelse med autoværksted/ udlejning videregives aldrig til tredjemand, med mindre vi er retsligt forpligtet, herunder hvis du får en bøde el.lign. mens du lejer køretøj/trailer hos os.

 

 

Du kan søge yderligere information om de registreredes rettigheder på www.datatilsynet.dk.
Hvis du mener at dine personoplysninger bliver behandlet i strid med lovgivningen, så kontakt os og vi skal gøre hvad der er muligt for at rette op på dette.